woensdag 10 september 2014

Vinylux

Vinylux nagellak aan het uitproberen bij mezelf. Wel een moeilijke kleur om dekkend te krijgen. Er waren drie lagen nodig, waardoor het veel langer duurde voor het droog was. Ben benieuwd of het echt 7 dagen mooi blijft zonder af te bladderen.

Wat is Vinylux: 

CND™ VINYLUX™

CND, de marktleider in professionele nagelverzorging en de maker van CND™ SHELLAC™, betreed de consumentenmarkt met dé innovatie van het jaar: VINYLUX™ Weekly Polish!
VINYLUX™ is een revolutionair nieuw nagellak systeem dat fashion en technologie samenbrengt door middel van snelle applicatie, een houdbaarheid van 7 dagen en 103 schitterende kleuren.
Het geheim van VINYLUX™ zit hem in de zelfhechtende color coat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. VINYLUX™ is dus niet zomaar een nagellak! Het is een weekly polish die razendsnel droogt is slechts 8,5 minuut en waar je schitterende nail-arts mee kunt maken. En dat niet alleen… Met de 103 kleuren kun je eindeloos ‘layeren’ voor ontelbare andere unieke kleuren!
Steadfast, Enduring, Efficient, FUN!

Bron: http://www.vinylux.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Voel je vrij een reactie te plaatsen.

Groetjes Diana