donderdag 31 maart 2016

Magnetic VIP Middag 30 maart 2016

Vorig jaar organiseerde Magnetic in Soesterberg voor het eerst een VIP Middag. Je kon daar enkel op uitnodiging aanwezig zijn. Ik had ook een uitnodiging ontvangen en was dus ook aanwezig. Ook dit jaar organiseerde Magnetic weer een VIP Middag en deze keer ben ik gevraagd om ook als blogger aanwezig te zijn. Een hele eer natuurlijk. Dus hier mijn verslag van deze leuke en gezellige middag. Tijdens de VIP Middag kregen we de nieuwe producten te zien die net uitgekomen zijn of binnenkort uitkomen.  Ook werden een aantal van deze producten gedemonstreerd.

Op elke tafel in de ruimte, waar de VIP Middag gehouden werd, stonden theeglazen, een theepot en een etagère met heerlijke hapjes voor de High Tea die we bij deze middag aangeboden kregen en een flyer met de nieuwe producten. Het was een gezellig drukte. Mey Liang en Pepyn Borrèl gingen van start met te vertellen over de nieuwe kleuren NXT nagellak en gelpolish. De lente kleuren die net uitgekomen zijn en kleuren die er binnenkort nog gaan komen. Er komen ook 5 nieuwe tinten rood bij de bestaande kleuren gelpolish. Want zoals Mey en Pepyn zelf zeggen, je kan nooit genoeg tinten rood hebben. Ze komen echter niet in één keer uit. Vanaf april, na de beurs in Utrecht, komt er elke maand een kleur uit.

Zoals velen van jullie al weten is dat ook Magnetic met 4 mooie stempelplaten is gekomen. Stempelen, een grote rage op dit moment. Met vele mogelijkheden voor het maken van mooie prints. Tijdens deze VIP Middag kregen we te horen dat er nog twee prachtige stempelplaten aankomen. Een origineel handgetekende stempelplaat door Pepyn zelf. En een geometric stempelplaat. Ikzelf kan niet wachten tot ze er zijn. Deze stempelplaten zullen per stuk worden uitgebracht en gaan €7,50 ex. Btw kosten. Ook is er nog een stempelplaat in de maak ontworpen door Katarina Konchar. Deze stempelplaat zal een romantisch tintje krijgen. Ook zeker een must have als je het mij vraagt. Verder geeft Magnetic ons nagelstylistes, de mogelijkheid om zelf met ideeën voor nieuwe stempelplaten te komen. En zullen van deze ideeën misschien stempelplaten gaan maken. Dus wie weet is er in de toekomst wel een stempelplaat van jou. Ik ga ook eens diep nadenken wat ik nog op een stempelplaat zou willen zien.

En jullie zijn er waarschijnlijk al bekend mee van horen of zien, of misschien hebben jullie het al aangeschaft. Crystal Pixie van Swarovski! Helemaal hot op dit moment. Nu ook verkrijgbaar bij Magnetic! Het advies is op de Crystal Pixie te gebruiken met de Magnetic topgel in pot.

Wij nagelstyliste houden van glitter, glans en shimmer. Voor de glans heeft Magnetic de Supreme Finish (topgel). Maar nu hebben ze 2 nieuwe Supreme Finish Topgels erbij. Pearl Pink (104150) en Diamond Dust (104151). De Pearl Pink heeft een zachtroze parelmoerglans en de Diamond Dust heeft een subtiele shimmer. Mooi over een french manicure, maar ook ever een babyboom of naturel nagel. In tegenstelling top de gewone Suprem Finish kunnen deze twee nieuwe topgels wel over gel en de natuurlijke nagels aangebracht worden. Ze zijn flexibeler dan de gewone Supreme Finish. De gewone Supreme Finish gaat ook komen in een flexibele variant.

En dan… terug van weggeweest… air brush! Maar dan eenvoudiger, goedkoper en kleiner, onder de naam AIRnails. Al enige tijd een hype in Rusland en nu ook in Nederland verkrijgbaar. Ik heb nooit zoveel met air brush gehad, maar na het zien van de nieuwe AIRnails is mijn interesse toch wel gewekt. Aukje Veltman demonstreerde de AIRnails tijdens de VIP Middag. Het is snel en eenvoudig. Je hebt voor 10 nagels maar 2 druppels verf nodig, in 5 minuten kan je 10 nagels voorzien van een mooie print en je hoeft hem pas aan het einde van de dag schoon te maken. En de maskings (sjablonen in allemaal leuke prints) zijn tot zeker een jaar te hergebruiken. Als je ze plakt op een paperpalet kan (tip van Aukje) kan je ze makkelijk bewaren en opbergen. Het AIRnails apparaat is alleen aan te schaffen in combinatie met een cursus. Wil je alleen de cursus volgen, dan kan dat ook. Dat kost €170,- ex. btw. Wil je het AIRnails apparaat erbij dan kost dat €300,- ex. btw. Bij het apparaat krijg je ook een starter kit verf. Het apparaat is ook snoerloos te gebruiken als je er een los battery pack bij aanschaft. Ook nieuw bij Magnetic en zeer aan te raden om aan te schaffen bij het AIRnails systeem is Skin Protector. Een vloeibaar plastic dat je aanbrengt rondom de nagelriemen om de huis te beschermen tegen verf. Na afloop heb je veel minder schoonmaakwerk van de huid. Ook heel handig bij het stempelen.

Op internet heb ik ze al vaker voorbij zien komen de laatste tijd, keramisch frees bitjes. En nu zijn ze ook bij Magnetic te koop. En wat voor mij persoonlijk ook erg leuk is, ze zijn er nu ook voor linkshandigen. Ik, als linkshandige, weet hoe moeilijk het is om frees bitjes in een linkshandige variant te krijgen. Dus ben ik hier erg blij mee. De keramische bitjes hebben als voordeel dat bacteriën zich niet hechten, dus hoef je ze niet te desinfecteren. Onder de kraan met water schoonmaken is voldoende. Ze geven veel minder hitte vorming, wat erg prettig is voor de klant. Je moet alleen wel opletten dat je ze niet laat vallen, want dan zijn ze stuk. De prijzen variëren per bitje. €24,95 ex. btw (prep), €39,50 ex. btw (cone), €34,50 ex. btw (smoothtop) en de linkshandige bitjes zijn €34,50 ex. btw.

Heb je vaak last van je elleboog tijdens het werken omdat je met één arm steeds op je tafel leunt? Dan is de Ergo Elbow Support iets voor jou. Magnetic heeft dit kussen ontworpen om comfortabel te kunnen blijven werken. Hij zal €24,95 ex. btw gaan kosten.

Voor de nagelstyliste die vaak gelpolish op de natuurlijke nagel aanbrengt is er nu een nieuwe gel. Wil je meer bolling aan een platte nagel geven of de nagel meer stevigheid geven als deze zwak is? Dan komt Magnetic nu met de oplossing. Building Base voor gelpolish. Het is een dikkere base gel in een handig flesje. Heel eenvoudig in gebruik. Je brengteen dunne laag aan en plaatst een druppel op de gewenste plaats. Deze druppel vloeit dan langzaam uit en je hebt je bolling en meer stevigheid. Vloeit het wat te snel uit, omdat het bijv. te warm is, dan kun je de druppel op een uitgeharde laag Building Base plaatsen. Let wel op, je kan deze gel alleen voor meet stevigheid en de bolling gebruiken. Hij geeft geen glans, waardoor hij dus niet als topgel gebruikt kan worden. Ook is de Building Base heel geschikt om strass steentjes in vast te zetten. De Building Base is alleen niet afweekbaar.

Rosé Gold is een zeer gewilde kleur onder de nagelstylstes. Magnetic komt met gereedschap in deze prachtige kleur. Dit gereedschap bestaat uit een: Tweeze, Pusher, Cuticle pusher, Pointed Tweezer en Tip Cutter.

Op 9, 10 en 11 april is het weer zover, de beurs in Utrecht. Ik heb er nu al zin in. Mey en Pepyn hebben ons alvast een klein beetje laten weten wat we kunnen verwachten. Het zal anders zijn dan voorgaande jaren. Er is geen Workshop Ally meer. Maar in plaats daarvan kan je de hele dag aanschuiven bij Natasja Hoveling en Aukje Veltman voor tips, tricks, advies en inspiratie. Ze werken dus vanuit jou vraag en helpen je hierbij.

Ook zal er een Selfie Wall zijn. Maak de meest originele foto en win een prijs! Ook kan je bij Mey en Pepyn aan de stamtafel aanschuiven om gezellgi over nagels te kletsen. Of misscien heb je wel een vraag of een probleem waar je tegenaan loopt. Mey en Pepyn proberen je hier dan bij te helpen. Verder hebben ze nog wat andere verrassingen in petto voor de beurs, maar dat houden ze nog even geheim. Ik ben erg benieuwd en zal zeker weer aanwezig zijn.


Deze gezellige en informatieve middag werd afgesloten met een zeer leuk goodiebag voor ons allemaal. Met o.a. een voucher voor een gratis nailart workshop. Deze ga ik zeer zeker gebruiken. En ook een kortingsbon voor de cursus AIRnails.


Al met al, het was een heel geslaagde VIP Middag. Erg gezellig en ik ben erg enthousiast over de nieuwe producten. Heel erg bedankt voor deze middag, Mey, Pepyn en de rest van het Magnetic team. Tot 10 april op de beurs in Utrecht! Ik heb er nu al zin in.


Meer info over Magnetic:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Voel je vrij een reactie te plaatsen.

Groetjes Diana