donderdag 9 november 2017

Nieuw: Powergel

Vandaag ben ik bezig geweest met de nieuwe Powergel van Magnetic. Op mezelf, want ik wil er eerst fatsoenlijk mee kunnen werken natuurlijk.
Ik ben begonnen met een babyboomnagel, maar dat gaat nog niet helemaal soepel vind ik zelf. Ik vind het inblenden en het wit en roze in de juiste dikte aanbrengen zodat het er na het vijlen ook nog mooi uitziet nog lastig. Babyboom vraagt dus nog wel even wat oefening. Maar ik ben er van overtuigd dat dit helemaal goed gaat komen, want Powergel is een geweldig fijn product om mee te werken. Om de oneffenheden wat minder op te laten vallen heb ik Supreme Finish Diamond Dust (104151) aangebracht. Wat nog een prachtig effect geeft ook over een babyboomnagel. 
Ook heb ik een french manicure nagel gemaakt. Met gewone gel is me dat met de reverse techniek nog nooit goed gelukt. En met de Powergel gaat het zo makkelijk. Ik ben helemaal blij met deze gel. 
Je kan ook een druppel gelpolish mengen met deze gel. Ik heb Lady in Red (103269) gemengd met de witte Powergel (104204). En hiermee een babyboom en een french manicure gemaakt. Als je de Powergel mengt met een beetje gelpolish wordt de Powergel wel iets dunner heb ik gemerkt en blijft hij iets minder goed op zijn plek liggen. Maar omdat je het dun aanbrengt ondervind je hier geen hinder van.
Mijn pink heb ik helemaal naturel gemaakt met de Powergel Nude (104203). Dit is een hele mooie warme kleur en zeer geschikt voor een naturel nagel.
En wat ik nog meer helemaal het einde vind, is dat het ze lekker vijlt. Ik heb een Powergel nagel veel sneller in vorm gevijlt dan een acryl nagel.
Super product dus. En ik raad het iedereen aan om het te gaan uitproberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Voel je vrij een reactie te plaatsen.

Groetjes Diana